INSPIRATIESTOF.NL
  • Home
  • YOGA FESTIVAL AMERSFOORT

YOGA FESTIVAL AMERSFOORT

admin

BELEEF YOGA FESTIVAL AMERSFOORT

Yoga, meditatie, healthy food en meer…

Op 16 juni 2018 vindt voor de eerste keer Yoga Festival Amersfoort plaats. Tijdens dit intieme festival staat Verbinden, Ontmoeten en Ontwikkelen centraal. Natuurlijk is er veel aandacht voor yogalessen, maar er is meer, veel meer! We bieden je de mogelijkheid om je te verdiepen in de “Yoga Lifestyle”. Voel je welkom in onze lessen, bij onze workshops en op de inspirerende locatie waar je kunt proeven, groeien en ontmoeten.

http://yogafestivalamersfoort.nl/

http://yogafestivalamersfoort.nl/tickets/

Programma

Tijdens Yoga Festival Amersfoort kun je kiezen uit een breed scala van yogalessen en workshops, verzorgd door bekende en minder bekende docenten uit heel Nederland. 

Het festival is zo opgebouwd dat je gedurende de dag verschillende yogalessen kunt bijwonen. Er zijn 7 tenten en er zijn 6 momenten op de dag waarop je een les / workshop kunt volgen.  Er worden dus maar liefst 42 lessen gegeven waaruit jij kunt kiezen! Bekijk HIER het blokkenschema waarin te zien is welke lessen waar en wanneer worden gegeven.

Mocht je even geen zin hebben in een les of workshop, dan kun je genieten van een wandeling door het bos, een ontspannende massage of je laten inspireren door de mooie omgeving.

Yogalessen

De yogalessen en workshops zijn toegankelijk voor iedereen, ook wanneer je nog nooit op een yogamat hebt gestaan kun je je gerust aan de lessen wagen. Daarnaast is er voor de ervaren yogi’s ook een ruim aanbod. Tijdens het festival worden de volgende lessen aangeboden: Yin Yoga, Vijnana Yoga, Hatha Pranayama, Ashtanga Yoga, Kundalini Yoga, Acro Yoga en Familie Yoga.

Ben je helemaal nieuw in de wereld van de yoga? Op het festival kun je terecht bij ons informatiepunt, waar we je graag verder helpen.

Note: vergeet niet je eigen yogamatje en dekentje mee te nemen!

Workshops

Naast de yogalessen, kun je deelnemen aan een tal van inspirerende workshops zoals: mindfulness, voeding en stress, persoonlijke ontwikkeling, verbindend communiceren, klankschalenconcert, masseren en mantra zingen. 

Eten & drinken

De foodtrucks die het (vegetarische) eten en drinken verzorgen werken met duurzame en pure producten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit lekkere smoothies, vegaburgers, salades, gezonde soepen, wraps, maar ook zoete treats.

Avondprogramma

Het festival wordt afgesloten met een dansfeest. Er komt een speciale DJ die ervoor zal zorgen dat je niet stil kunt blijven staan. Voetjes van de vloer, zonder na te denken. Vrijuit bewegen, zodat de energie gaat stromen.

Helemaal jezelf zijn en in verbinding komen met elkaar, is waar dit Yoga Festival je tot uitdaagt.

Samen met jou zijn wij Yoga Festival Amersfoort!

Klik HIER om met onze geweldige docenten, sprekers, foodtruckeigenaren en masseuses kennis te maken.