INSPIRATIESTOF.NL
  • Home
  • FLOW inspiratie event

FLOW inspiratie event

admin

 

Het eerste Flow inspiratie event op een heerlijke locatie in de Achterhoek. Je wordt deze dag geïnspireerd door middel van verschillende workshops en activiteiten. Zichtbaarheid, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en voeding zijn de thema’s! Het is een event voor ondernemende mensen die graag geraakt willen worden door andere Inspirerende medeondernemers. Omdat ik weet dat zichtbaarheid voor velen een ‘dingetje’ kan zijn en niet vanzelfsprekend heel comfortabel. Op deze dag wil ik graag een BOOST geven hieraan. Het is een event voor ondernemende vrouwen die graag geraakt willen worden door andere inspirerende vrouwen en wat zichtbaarheid voor hen betekend.
De workshops van deze worden gegeven door:
Energia; Marjolein de Jong
Marjolein is ‘drakentemmer’ en kan je heel goed helpen om jouw ‘draken’ in beeld te krijgen en ze vervolgens te temmen, zodat jij Zichtbaar de Zomer in kan!
Marjolein is een Powervrouw die staat voor Ondernemen vanuit Essentie!
Ikwileenjurk.nl Anneke Bosch
Anneke is expert in het kijken en vooral ZIEN van vrouwen en wat hun prachtig maakt. Elke vrouw wordt door Anneke gezien en met haar talent om prachtige jurken te maken die bij jouw passen maakt zij vele vrouwen uniek in hun verschijning, dus zichtbaarheid!
Willeke Kremer van WillsKracht Personal Training gaat een workshop over voeding en beweging geven. Wat je eet is wie je bent, tenslotte. Welke invloed heeft dat op je Zichtbaarheid en vooral hoe voelt dat?
Willeke helpt je met het verwezenlijken van je doelstellingen mbt gezonde leefstijl, sport, beweging, voeding en afvallen. Jouw stok achter de deur! Deze persoonlijke ervaring met haar heeft gemaakt dat ik anders in het leven ben gaan staan. In mijn geval zelfs heel letterlijk!

Geef je nu alvast op zodat je zeker weet dat je een plekje hebt!
Boek hier je ticket